Thursday, September 13, 2012

Cerita Lucu CANGEHGAR "Poto Profil"


adul...cup nginjeum laptop sakeudeung lah.
ucup...rek naon dul.
adul...masang poto profile mumpung ganteng yeuh (bari ngaluarkeun poto)
ucup...gening can diganti dul poto teeeh (bari mukaan FB)
adul ...geus cup tingali ku maneh.
acup...euweuh dul angger nu caludih gening,di pasang dimana dul (bari umek hp)
adul...kan ceuk urang di pasang di laptop maneh cup (bari ngasongkeun laptop)
ucup...haaaar sugan teh na FB (bari olohok kanu laptopna)
adul...nuhun cup,tong di leupas nya poto wing (bari ngaleos)

No comments:

Post a Comment



About Me

My photo
Baik Hati, Berbakti pada Ibu/Bapak, Hormat Sesama, Tidak Sombong, Suka Menolong, Rajin Menabung, Murah Rejeki, Periang, Humoris, dan Enteng Jodoh...
There was an error in this gadget